Salgsbetingelser

Strikkeoppskrifter

Når du kjøper en strikkeoppskrift fra Jord Clothing AS vil du etter kort tid motta en ordrebekreftelse på mail. Den inneholder en link til PDF-fil med oppskriften. Vi anbefaler at du laster ned og lagrer PDF-filen på egen enhet eller maskin. Oppskriftene er til privat bruk, og skal ikke deles, kopieres eller videreselges. Det er heller ikke tillatt å selge produkter laget etter oppskriftene. 

Angrerett på strikkeoppskrifter

Det er du som kunde som er ansvarlig for å legge riktig produkt i handlekurven når et kjøp gjennomføres. Du har ikke angrerett på PDF-filer kjøpt fra nettsiden.

Åpent kjøp og angrerett på kjøp av fysisk vare

Du har 14 dagers åpent kjøp og angrerett fra du har mottatt en fysisk vare. Retur forutsetter at varen er ubrukt og i samme stand som da du mottok den.

Retur av fysisk vare

Hvis du ønsker å returnere varen i henhold til våre kjøpsvilkår sender du en mail hit: contact@jordclothing.no. Mailen må inneholde en kort beskrivelse av hvorfor du ønsker å returnere varen, samt personalia og ordrenr. Du vil få et angrerettskjema tilsendt som må fylles ut og sendes i posten sammen med varen.

Kunden må selv betale returporto, og det er ditt ansvar at vi mottar pakken. Du velger selv om du vil ha pengene tilbake eller bytte til en ny vare. Vi sender ut en bekreftelse på e-post så snart returen er mottatt og behandlet. Pengene vil være tilgjengelig på kortet ditt/din paypal-konto i løpet av 3-5 virkedager.

Reklamasjon på fysisk vare

Hvis du finner feil eller mangler ved varen du har fått tilsendt ber vi deg å sende en mail innen 30 dager. Mailen må inneholde en kort beskrivelse av hva som er feil med varen, samt personalia og ordrenr. Du vil få et reklamasjonsskjema tilsendt som må fylles ut og sendes i posten sammen med varen. Du får en e-post så snart vi har mottatt og behandlet reklamasjonen. Du kan velge om du ønsker ny vare, dette må evt informeres om i mailen så vi kan sjekke lagerbeholdning, eller pengene tilbake. Pengene vil være tilgjengelig på kortet ditt/din paypal-konto i løpet av 3-5 virkedager. Du vil få fraktkostnad tilbakebetalt ved reklamasjon.

Betaling

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.

Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Ved betaling med faktura, blir fakturaen til kjøperen utstedt ved forsendelse av varen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er på minimum 14 dager fra mottak.

Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura.

Konfliktsløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10 i forbrukerloven. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.

Porto

Ved bestilling av fysiske varer vil vi holde portoen i tråd med prisene til posten.no og den er avhengig av størrelse samt vekt på pakken.

Ved spørsmål vennligst kontakt oss på mail: contact@jordclothing.no

Returadresse:

Frida Wemberg
Langholvegen 24
4345 Bryne